Een korte terugblik op activiteiten die achter de rug zijn

 

Kerstmarkt 2021
Nadat in 2020 de Kerstmarkt niet mogelijk was, kon hij dit jaar wel doorgaan, zij het met wat aanpassingen (zoals een QR-code aan de deur, mondkapje en looprichtingen). Ondanks dat pas kort voor de Kerstmarkt het definitieve besluit was genomen om de Kerstmarkt door te laten gaan, waren er toch nog heel wat bezoekers die de Victorkerk konden vinden. Er waren allerlei kerstartikelen, maar ook boterletters, Victorwijn en Victorjam. Ook werd de inwendige mens niet vergeten met koffie / thee, erwtensoep en glühwijn. De Kerstmarkt werd muzikaal en sfeervol ondersteund door verschillende organisten. Ook brachten enkele leden van het Themakoor twee maal Kerstliederen ten gehore. En dat alles leidde tot de hele mooie opbrengst van ongeveer € 1.500. Hartelijk dank aan iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd. Kijk hier voor wat foto's van de Kerstmarkt. 

Klaverjasseizoen 2021-2022
5 november was de derde klaverjasavond van het seizoen 2021-2022. Er werd gekaart met 17 personen. Het was een gezellige avond. Sjaak van Rijn werd eerste met 5.701 punten, Ton Steenland  tweede met 5.181 punten en Marion Wesseling werd derde met 5.144 punten. In het totaalklassement staat Jacques Tschroots eerste, gevolgd door Truus van der Wal en Carisia van Berkel. De volgende klaverjasavond is op 10 december.

 

 

Bridgedrive
Zaterdag 30 oktober
konden we na een lange tijd weer een Victorbridgedag organiseren. Met veel enthousiasme begonnen 48 paren aan de lange maar gezellige dag. De sfeer, een lekkere lunch, in de middag een kleine versnapering, de loterij en een mooie prijzentafel zorgde ervoor dat iedereen aan het eind van de dag met een voldaan gevoel weer naar huis ging. Dank aan alle vrijwilligers die hebben geholpen deze dag tot een succes te maken.
Op naar de 41e bridge dag op 12 maart 2022 (en niet op 22 maart zoals eerder vermeld).

Boekenmarkt 8 oktober 2021
Het was weer een ouderwets gezellig evenement met een mooie opbrengst van zo'n € 1.100! Gezien de korte tijd die zat tussen het bekend maken en de daadwerkelijke boekenmarkt toch een bijzonder mooi resultaat. En natuurlijk geldt altijd: alleen mogelijk met de hulp van alle sjouwers, opbouwers en inrichters op vrijdag en op zaterdag.
Dit keer had de boekenmarkt een wat andere aanpak dan anders door de vaste looproute, boeken aan één kant van de gangpaden en het betrekken van de Victorzaal bij het geheel. We hebben complimenten gekregen en ook een paar tips voor een volgende ronde mochten we dan overwegen dezelfde aanpak te hanteren.

Meer foto's staan in de galerij.

Afscheid Joop Brosens van de VAC
Na vele, vele jaren van grote inzet bij een groot aantal VAC-activiteiten (zoals de wijnverkoop, de boterletters en het klaverjassen) heeft Joop Brosens op 23 september 2021 tijdens een gezellige avond afscheid genomen van de VAC. Tijdens deze avond werd Joop toegesproken en in het zonnetje gezet. Vanwege zijn grote verdiensten voor de VAC en de geloofsgemeenschap Sint Victor ontving Joop een beeldje (in zilver-tin) van de Onze Lieve Vrouwe van Waddinxveen. Joop was er zichtbaar blij mee. Kijk hier voor enkele foto's van het afscheid.

Kerstmarkt 30 november 2019: de Victor Activiteiten Commissie (VAC) organiseerde voor de zestiende keer zijn sfeervolle Kerstmarkt in Dickensstijl. Op het resultaat van deze 16de Kerstmarkt kunnen we als VAC met tevredenheid terugkijken, met een mooi netto resultaat van € 2.686,00. De belangstelling van bezoekers en kopers was bijzonder goed. 

Het was een komen en gaan van bezoekers, kopers en belangstellenden. Bezoekers konden genieten van het orgelspel.

Kijk voor een aantal foto's van de Kerstmarkt  in de galerij.