Een korte terugblik op activiteiten die achter de rug zijn

 

Boekenmarkt 8 oktober 2021
Het was weer een ouderwets gezellig evenement met een mooie opbrengst van zo'n € 1.100! Gezien de korte tijd die zat tussen het bekend maken en de daadwerkelijke boekenmarkt toch een bijzonder mooi resultaat. En natuurlijk geldt altijd: alleen mogelijk met de hulp van alle sjouwers, opbouwers en inrichters op vrijdag en op zaterdag.
Dit keer had de boekenmarkt een wat andere aanpak dan anders door de vaste looproute, boeken aan één kant van de gangpaden en het betrekken van de Victorzaal bij het geheel. We hebben complimenten gekregen en ook een paar tips voor een volgende ronde mochten we dan overwegen dezelfde aanpak te hanteren.

Meer foto's staan in de galerij.

Afscheid Joop Brosens van de VAC
Na vele, vele jaren van grote inzet bij een groot aantal VAC-activiteiten (zoals de wijnverkoop, de boterletters en het klaverjassen) heeft Joop Brosens op 23 september tijdens een gezellige avond afscheid genomen van de VAC. Tijdens deze avond werd Joop toegesproken en in het zonnetje gezet. Vanwege zijn grote verdiensten voor de VAC en de geloofsgemeenschap Sint Victor ontving Joop een beeldje (in zilver-tin) van de Onze Lieve Vrouwe van Waddinxveen. Joop was er zichtbaar blij mee. Kijk hier voor enkele foto's van het afscheid.

Klaverjasseizoen 2021-2022
1 oktober was de tweede klaverjasavond van het seizoen 2021-2022. Er werd gekaart met 16 personen. Het was een gezellige avond. Truus van der Wal werd eerste met 5.386 punten, Truus Vink tweede met 5.311 punten en Joop Brosens werd derde met 5.254 punten. In het totaalklassement staat Truus van der Wal eerste, gevolgd door Jacques Tschroots en Carisia van Berkel.

Kerstmarkt 30 november 2019: de Victor Activiteiten Commissie (VAC) organiseerde voor de zestiende keer zijn sfeervolle Kerstmarkt in Dickensstijl. Op het resultaat van deze 16de Kerstmarkt kunnen we als VAC met tevredenheid terugkijken, met een mooi netto resultaat van € 2.686,00. De belangstelling van bezoekers en kopers was bijzonder goed. 

Het was een komen en gaan van bezoekers, kopers en belangstellenden. Bezoekers konden genieten van het orgelspel.

Kijk voor een aantal foto's van de Kerstmarkt  in de galerij.

Bridgedrive: zaterdag 26 oktober 2019 organiseerde de VAC voor de 39e keer een bridgedrive in het gebouw van de Hoge Noot. Om 9.00 uur stond alles klaar om 44 bridgeparen  te ontvangen voor een gezellige dag bridgen. In een gemoedelijke sfeer werd in verschillende lijnen het bridgespel gespeeld. De opbrengst van deze dag, die afgesloten werd met een mooie loterij, komt geheel ten goede aan het onderhoud van de St. Victorkerk. Mede dankzij een enthousiaste groep vrijwilligers kunnen we terugkijken op een goed geslaagde dag en gaan we vol goede moed op naar de 40e Victor Bridgedag op 31 oktober2020 (die van 21 maart is afgelast).
De opbrengst bedroeg een mooi resultaat: € 1.302,00.